Konkurs za donacije i sponzorstva Erste Banke

Bez autora
Sep 12 2012

Erste Banka je i ove godine, u skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja, otvorila godišnji konkurs za dodelu sponzorstava i donacija. Ovogodišnji konkurs je otvoren do 1. novembra, a projekte mogu da prijave udruženja građana, društvene organizacije, fondovi, fondacije i institucije. Prvu selekciju prijava vršiće Fondacija Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF), prema osnovnim kriterijumima konkursa, kao što su društveni značaj projekta i uticaj na širu društvenu zajednicu. Erste Banka će dati prioritet organizacijama čiji su misija i ciljevi u skladu sa vrednostima Banke, a koje dolaze iz mesta u kojima Erste Banka ima filijale. Prijave iz drugih mesta, pod uslovom da se projekat realizuje u mestu gde se nalazi filijala Banke, takođe će biti uzete u razmatranje.

Konkurs za donacije i sponzorstva Erste BankeErste Banka je i ove godine, u skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja, otvorila godišnji konkurs za dodelu sponzorstava i donacija.

Ovogodišnji konkurs je otvoren do 1. novembra, a projekte mogu da prijave udruženja građana, društvene organizacije, fondovi, fondacije i institucije.

Prvu selekciju prijava vršiće Fondacija Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF), prema osnovnim kriterijumima konkursa, kao što su društveni značaj projekta i uticaj na širu društvenu zajednicu.

Erste Banka će dati prioritet organizacijama čiji su misija i ciljevi u skladu sa vrednostima Banke, a koje dolaze iz mesta u kojima Erste Banka ima filijale. Prijave iz drugih mesta, pod uslovom da se projekat realizuje u mestu gde se nalazi filijala Banke, takođe će biti uzete u razmatranje.

Proces odlučivanja trajaće najviše tri meseca po završetku konkursa. Maksimalni iznos pojedinačne donacije iznosi 500.000 dinara, a maksimalni iznosi za sponzorstva nisu unapred određeni.

Ovim konkursom Banka otvara vrata najrazličitijim organizacijama da zatraže finansijsku podršku za realizaciju svojih inicijativa. Do sada je na ovaj način Erste Banka podržala više od 400 projekata, sa više od dva miliona evra

Detaljna uputstva i formulare za prijavljivanje možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik